Micha

Zo dat was een vroeg op! Om 8 uur starten met ruim 2800 anderen dus om 05:15 in de auto richting Norg. Met de start vertrokken op plaats 350 dus veel inhaal werk voor mij. Met de start gelijk proberen op te schuiven en dat ging redelijk goed op een gegeven moment met andere snellere jongens in een groep naar voren te rijden. Tot de eerste echt klim daar reed ik met nog één weg van de groep. De laatste 35km dus dan met z’n tweeen door was pittig maar op 15km van de finishlijn komen we weer bij een groep van 20 man. Erop en er over zei ik goed plan vond mijn medestrijder. Er konden 5 renners aansluiten. In het laatst stuk bij onze sponsor in de achtertuin (Dakbedekkingen Barkhuis) weet ik ook bij die mannen weg te rijden en dat resulteerde in een mooie 35e plaats dus een hele inhaalslag. De slag om Norg doet zijn naam eer aan.