Mijn wedstrijd was ver van goed. Wat ook niet anders te verwachten was na een week ziek zijn na een redelijke start. Was het na 2 ronden helemaal mis. Ik zakte er volledig door en werd uiteindelijk 29e. Nu weer opbouwen en dan gaan we weer voor het podium.

Bart


Afgelopen zaterdag stond voor mij de eerste cross op het programma. Deze werd verreden in Heerde. Het was een snel en technisch parcours, iets wat bij mij past. Doordat ik de eerste twee wedstrijden niet heb kunnen rijden (door de rugblessure) had ik nog geen punten en moest ik helemaal achteraan starten. Ik reed mijn eigen tempo en na 45min wedstrijd reed ik voor plek 8. Dit was voor nu een goede positie. Niet veel later kreeg ik pech met de fiets en moest ik een stuk lopen en van fiets wisselen in de materiaalpost. Hierdoor verloor ik veel tijd en posities. Doordat er niet veel tijd meer was finishte ik hierdoor op een 18e plek. Niet tevreden met het resultaat maar tevreden met het gevoel na pas een week trainen (na 3 weken verplichte rust duur de rugblessure).

Martin


Cyclocross Heerderstrand de 1e voor mij

Ja daar gaan we naar een heel mooi rondje met veel zand dus meteen een lastig rondje en dan ook nog eens van achter moeten starten door dat ik de eerste cross had overgeslagen. Een beetje onwennig niet op de eerste start rij, maar op rij 4/5. Was niet goed weg want kom niet goed in mijn pedalen maar dat los snel op dus gas er op en dat gaat boven verwachting goed. Ik kom bij de eerste bocht als 4e aan dus meteen goed van voren en dat blijft zo tot de laatste ronde we gaan met 3 de laatste ronde in een beetje stuivertje wisselen maar we blijven bij me kaar het word sprinten en daar pak ik een mooie 2 plaats wat ik niet had verwacht de eerste cross dus meteen geslacht 

Micha