Vorig week een redelijk goeie wedstrijd gereden in Almelo na een super start en een sterke wedstrijd een mooie 8e plaats eindelijk weer bij de eerste 10. Daarin tegen zat het afgelopen zaterdag iets tegen. Een slechte start en een rondje wat me slecht ligt. Moest ik hard vechten voor mijn plek 13e op naar de volgende.

Bart


Nationale cross Almelo. Ik startte vanaf de eerste rij en reed als tweede het veld in. Ik voelde me goed en reed voor plaats 3. Op het moment dat ik zou overschakelen naar het binnenblad, liep mijn ketting eraf. Hij zat helemaal vast en het duurde even voordat ik hem er weer op had. Zo kwam ik te rijden rond de 10e plek. Ik kon al vrij snel weer naar voren rijden en kwam op de 5e plaats te rijden. Tijdens het inhalen is er helaas iemand tegen mijn steekas aan gereden, maar dit had ik pas vrij laat door. Hierdoor moest ik in de laatste anderhalve ronde stoppen om mijn achterwiel weer vast te draaien en dit kostte mij weer een plaats. Ik kwam helaas net te kort voor de 5e plaats en eindigde dus als 6e. Ondanks de pech wel tevreden over de wedstrijd. Volgende keer meer geluk!

Isa


Afgelopen zondag stond er weer een nationale wedstrijd op het programma. Na een weekend zonder (nationale) wedstrijd had iedereen weer gebrand om punten te halen. Door de rugblessure eerder dit seizoen miste ik een goede start van het seizoen. Ik merkte dat ik de afgelopen 2 weken weer goed kon trainen en ik langzaam weer de wedstrijdvorm begin te krijgen. In Almelo had ik geen super start. Ik moest even inkomen en reed de eerste twee rondes rond plek 8. Na de eerste twee rondes kwam ik beter in mijn re en kon ik opschuiven naar een vierde plek. Hier eigenlijk de hele wedstrijd gereden. In de laatste ronde een foutje wat me twee plekken koste. Dit was balen maar het gevoel was een stuk beter als afgelopen weken! Daar ben ik vooral blij mee, en een 6e plek is ook niet verkeerd. Op naar komend weekend, het regiokampioenschap in Nieuweveen. 

Martin 


Cross Almelo een rondje met van alles wat een cross moet hebben. Met de start metten goed weg en gelijk met nog twee andere renners weg en dat blijft tot de laatst ronde dus met 3 man die laatst ronde in hoe gaan we dit aan palen halverwege probeer ik weg te komen bij die twee maar dat lukte niet echt dus nog maar een x proberen dat lukte bijna een man er af dus het wordt sprinten weer een tweede plaats 🥈

Micha