Op Zaterdag werd de nationale wedstrijd van Nieuwveen gereden, dit was tevens ook het regiokampioenschap voor midden, noord en zuid Holland. Het was een zwaar rondje met een aantal technische stukken erin. Ik had een goede start en zat direct bij de eerste vijf rijders. Al snel kon ik doorschuiven naar plek vier in de wedstrijd. Hier de hele wedstrijd gereden, met een groepje voor en achter mij. Uiteindelijk ook als vierde gefinisht en hiermee een derde plek behaald op het regiokampioenschap. Hiermee ook mijn eerste podium van het seizoen behaald. 

Op zondag reed ik een regionale wedstrijd in Nieuwegein. Ook dit was een zwaar rondje met een aantal moeilijke maar erg mooie passages. Hier reed ik samen met Cas aan de leiding en hebben we er een mooie strijdt van gemaakt. Na een half uurtje kon ik versnellen en een klein gaatje slaan. 

Al met al een mooi weekend. Op naar volgende week, het NK gravel op zaterdag.

Martin


Zo dat was weer eens een cross in de polder en dus klei. Met de start als 2e weg moest wel een klein gaatje laten op de nummer 1 maar halve wegen de eerste ronde kom ik weer aan het achterwiel komen. In ronde 3 probeerde ik weg te rijden op één schuine kant en dat lukte dus beetje bij beetje rij ik weg bij de concurrentie. De eerste cross winst van dit jaar en dan ook nog meteen district kampioen.

Micha