Na een lange periode met rust en veel duurvermogen opbouwen mocht ik mijn eerste cross wedstrijd rijden ik verwacht er niks van aangezien ik geen speciale voor bereiding had gedaan om dat ik mij zelf al aan het voor bereiden ben voor het mountainbike seizoen 
Ik moest heel erg Wenen aan het hoge tempo tijdens de wedstrijd en het continue aanzetten uiteindelijk 21ste geen goede uitslag maar dat is logisch aangezien mijn doelen bij het mountainbiken liggen 
 

Omar


Afgelopen zaterdag stond ik aan de start van de nationale veldrit in Hilversum. Na een goede start reed ik als tweede het veld in. De eerste helft van de wedstrijd wist ik op de derde plaats te rijden, maar door kettingproblemen moest ik de kans op podium helaas aan me voorbij laten gaan en eindigde ik op een 12e plaats.

Isa


Vandaag had ik weer mijn eerste nationale cross sinds zeer lange tijd. Hierdoor stond ik op de laatste start rij. Mijn doel vooraf was om met een goed gevoel de wedstrijd te rijden en kijken hoe ver ik kwam. Dit ging best goed. Ik haalde steeds meer mensen in en ik kwam uiteindelijk als 8e over de finishlijn. Ik ben blij dat het goeie gevoel terug is, dit geeft goeie moed voor de komende wedstrijden.

Marlies


 Thuis wedstrijd Hilversum 

Altijd heel apart in je eigen woonplaats één wedstrijd rijden dus ook altijd een heel apart gevoel voor en na de wedstrijd. Zo daar gaan we dan meteen met 4 man weg dat blijft zo tot 2 ronden voor het einde ik rij elke ronde bijna als enige door de zandbak om hoog pak er steeds een klein gaatje. Nog twee ronde nu moet er wat geburen dacht ik vol door hallen in de zandbak was mijn moto en ja twee man er af een komt nog wel heel even terug maar niet voor lang dus met twee de laatste ronde in en dus plan bedenken hoe ga ik dit klare mijn plan was het tempo zo hoog mogelijk houden en sprinten maar dus zo gezegd zo gedaan en ja het was een hele lange sprint maar hoe mooi is het om je thuis wedstrijd te winnen 🥇

Micha