Na een lange periode met rust en veel duurvermogen opbouwen mocht ik mijn eerste cross wedstrijd rijden ik verwacht er niks van aangezien ik geen speciale voor bereiding had gedaan om dat ik mij zelf al aan het voor bereiden ben voor het mountainbike seizoen 
Ik moest heel erg Wenen aan het hoge tempo tijdens de wedstrijd en het continue aanzetten uiteindelijk 21ste geen goede uitslag maar dat is logisch aangezien mijn doelen bij het mountainbiken liggen 
 

Omar


Afgelopen zaterdag stond ik aan de start van de nationale veldrit in Hilversum. Na een goede start reed ik als tweede het veld in. De eerste helft van de wedstrijd wist ik op de derde plaats te rijden, maar door kettingproblemen moest ik de kans op podium helaas aan me voorbij laten gaan en eindigde ik op een 12e plaats.

Isa


Vandaag had ik weer mijn eerste nationale cross sinds zeer lange tijd. Hierdoor stond ik op de laatste start rij. Mijn doel vooraf was om met een goed gevoel de wedstrijd te rijden en kijken hoe ver ik kwam. Dit ging best goed. Ik haalde steeds meer mensen in en ik kwam uiteindelijk als 8e over de finishlijn. Ik ben blij dat het goeie gevoel terug is, dit geeft goeie moed voor de komende wedstrijden.

Marlies